Welkom bij vakantiewoning 'De Kerselinde'

Een oase van rust voor volwassenen en een paradijs voor kinderen.

De Kerselinde, een oase van rust voor volwassenen en een paradijs voor kinderen. Zo dichtbij en toch ver weg van alle sleur en beslommeringen. Je komt er tot rust en geniet van een groene, landelijke omgeving, vlak bij Poperinge, de hoofdstad van het Hoppeland. In de grote tuin met dieren geniet je van groen en stilte.

Vakantiewoning 'De Kerselinde'

Wil je even op adem komen of de batterijen opladen? Verkies je te wandelen of te fietsen of proef je liever van de streekeigen gastronomie? Dit alles kan in de streek tussen de Noordzee en de Westvlaamse heuvels.

Meer info

Activiteiten

Zowel op het domein ‘ De Kerselinde’ alsook in de ruime omgeving van de vakantiewoning bieden wij allerlei streekeigen activiteiten aan. Natuur en cultuur, sport en spel, wandelen en fietsen… een rijk aanbod naar ieders wens.

Meer info

Omgeving

De Kerselinde ligt temidden de velden op een domein van 1,25 ha op slechts 3 km ten noorden van het stadscentrum van Poperinge, de hoofdstad van het goede leven en de hoppestad van België. Poperinge was een belangrijk centrum achter het front van WO I. De vakantiewoning leunt tegen de Sint-Sixtusbossen aan: een lappendeken van 220 ha bos en natuur met een rijke historische achtergrond.

Meer info

Contact

We staan altijd klaar om te antwoorden op al uw vragen.

Contacteer ons via het contactformulier en we geven zo snel mogelijk een antwoord.

Contactgegevens

Vakantiewoning 'De Kerselinde'
Krombeekseweg 59
8970 Poperinge
België


+32 478 46 34 15

info@dekerselinde.be

Sociale media

Contactformulier